Mission Statement

  • “Wij produceren heerlijke, natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige bijzondere yoghurt met respect voor milieu mens en dier ”
  • Het leveren van duurzame en winstgevende groei.
  • Het bieden van een toonaangevende reeks innovatieve en heerlijk smakende producten.
  • Het bieden van superieure producten in het segment waarin we actief zijn en ontwikkelen van een goede samenwerking met onze klanten .
  • Het ontwikkelen en koesteren van een goede samenwerking met onze leveranciers gebaseerd op het uitgangspunt van duurzame ontwikkeling .
  • Het minimaliseren van de ecologische voetprint van al onze activiteiten.
  • Het bevorder van een plezierige, ondernemende en bevredigende werkomgeving
  • Het spelen van een positieve en proactieve rol in de richting van de gemeenschap waarin we werken en in contact staan.

Quality statement

Wij willen onze klanten en consumenten ten dienste staan door zoveel als mogelijk aan hun verwachtingen (expliciete en impliciete) tegemoet te komen. Dit gaat gepaard met efficiëntie en voortdurende verbetering doorheen de gehele organisatie, met duurzame oplossingen tot gevolg.

Wij willen zowel onze eigen, als onze private label merken beschermen, in de eerste plaats tegen voedselveiligheid incidenten en conflicten met geldende voedingswetgeving. Bovenal echter willen wij de algemene kwaliteit van alle merken nog verder verbeteren ten opzichte van de concurrentie.

Wij garanderen de kwaliteit gedurende de volledige levenscyclus van onze producten: van het idee tot het op de markt brengen; van het project tot het product.

De keten is zo sterk als de zwakste schakel: met nadruk op de focus voor de klant, houden wij te allen tijde rekening met alle stappen van het productie- en verkoopproces gaande onze productielocatie, tot export, verhandelde goederen, logistiek, leveranciers en partners.

Voedselveiligheidsbeleid

Het is de prioriteit van Eijssen Dairy om haar consumenten en klanten te voorzien van veilig voedsel dat voldoet aan de kwaliteitsspecificaties.

Daarom heeft Eijssen Dairy alle noodzakelijke systemen en procedures ingevoerd om de voedselveiligheid van haar producten te garanderen.

Het voedselveiligheidsbeleid van Eijssen Dairy voldoet aan alle geldende wettelijke Europese en nationale voedselveiligheidseisen. Een belangrijk onderdeel van het voedselveiligheidsbeleid is het feit dat onze productielocatie het HACCP-systeem (Hazard Analysis of Critical Control Points) heeft geïmplementeerd om de mogelijke risico’s te minimaliseren.

Dit systeem is gebaseerd op best practices in de industrie en in-house ervaring en expertise.
Alle ingrediënten en producten, worden gevolgd en gecontroleerd in alle stadia van de productieketen om volledige controle en transparantie van onze processen te verzekeren en om hechte relaties met onze leveranciers op te bouwen. De doeltreffendheid van onze systemen en procedures voor voedselveiligheid wordt nauwlettend gevolgd en verbeterd waar nodig.

Om met eventuele klachten, incidenten en onverwachte voedselcrisissen te kunnen omgaan, heeft Eijssen Dairy procedures geïmplementeerd voor crisisbeheer om in elke crisissituatie te reageren en te coördineren.
Communicatie is essentieel om het vertrouwen van consumenten en klanten in onze producten en processen veilig te stellen.

History

Eijssen Dairy BV is een onafhankelijk familiebedrijf waartoe 3 organisaties behoren. Allen hebben hun eigen identiteit en passie. Van eigen melkveebedrijf, productielocatie tot een marketingorganisatie.

1980

Eijssen Dairy BV startte in 1980 met produceren van alle soorten zuivelproducten in het bijzonder verwenyoghurts geïnspireerd door oorspronkelijke Griekse en Turkse yoghurt-recepturen. Allen geproduceerd van eigen melkveehouderij.

2009

Yante Creamery B.V. is in 2009 opgericht en verzorgd de marketing van de smaakvolle producten met de ambitie om een onderscheidende marktspeler te zijn met een onderscheidend aanbod van exclusieve niche-producten en/of onderscheidende private-label producten / concepten.

2013

Provincie Limburg Innovaward 2013

2014

Genomineerd voor de titel Agrarisch Ondernemer

2014

Eerste steenlegging nieuwbouw Beek

Keurmerken

We beschikken over diverse keurmerken en certifivceringen.

 

Team

Pierre Eijssen

Oprichter Eijssen Dairy

Michel Eijssen

Algemeen directeur melkveehouderij Eijssen VOF

Kunnen we iets voor u betekenen?

Vragen? Suggesties? Of een idee voor een nieuw product? We gaan graag met u in gesprek

Neem contact met ons op

© Eijssen Dairy – Privacy policyCookies